Annet deVries

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annet deVries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annet deVries heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We werden in de 6e klas klaargestoomd voor het toelatingsexamen van het lyceum en moesten daartoe elke zaterdagochtend naar school bij meester De Jong.

  We werden in de 6e klas klaargestoomd voor het toelatingsexamen van het lyceum en moesten daartoe elke zaterdagochtend naar school bij meester De Jong. Veel huiswerk, herinner me nog de zaterdagochtend na de moord op John F.Kennedy.

  emmaschool, 1956

  Als eindexamenstunt lagen wij met z'n allen in bed in de hal op de 1e verdieping a la John Lennon & Yoko Ono.

  Als eindexamenstunt lagen wij met z'n allen in bed in de hal op de 1e verdieping a la John Lennon & Yoko Ono. Ik kreeg in de derde of zo verkering met Hans van der Schaaf die op de HBS zat en ondanks dat het na een paar jaar uitraakte heb ik er toch goede herinneringen aan. Maar misschien dat ik daardoor niet zo veel oog had voor gebeurtenissen op school. Wel herinner ik me leraren: Van Kuijk - tekenen, mevr. Stamhuis voor Duits (met haar DAFje net iets te kort door de bocht naar de parkeerplaats), Meiners (of Meinesz?) voor geschiedenis, die uren kon vertellen over WO II en dan totaal vergat een schriftelijke overhoring te geven, v.d.Burg voor aardrijkskunde, die keihard met de liniaal op de tafel sloeg.

  R.S.G. Schoonoord, 1964

  ?