Ontdek PLUS

annet van santen

Kent 11 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annet van santen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  annet van santen heeft 9 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Stevige verkering met Jeffrey.

  Stevige verkering met Jeffrey.Mijn broertje was net geboren en wij zouden later ook een baby krijgen, aan de droom kwam een eind toen hij ging verhuizen (geen idee waarheen). Hij moest bij sinterklaas komen omdat hij altijd op zijn twee middelste vingers zat te zuigen.Er is een gochelaar op school geweest die de kleur uit limonade liet verdwijnen. ik moest bij hem komen en zijn toverstaf vasthouden, maar telkens als ik hem aanpakte viel hij in stukjes. Na de zoveelste keer barste ik in huilen uit.

  Repelsteeltje Kleuterschool, 1969

  Juffrouw Struik werd samen met juffrouw Reinier vaak tot wanhoop gedreven door onze klas, ik vond het vaak toch wel zielig voor ze.

  Juffrouw Struik werd samen met juffrouw Reinier vaak tot wanhoop gedreven door onze klas, ik vond het vaak toch wel zielig voor ze. Gym van Frans Hoek (doelman Volendam) was het einde, iedereen deed mee. We zijn met de klas onder leiding van meester Swiers nog naar zijn bruiloft geweest (voor enkele meiden ging een droom kapot).Tijdens de kookles van juf Tromp ging bij mij de vlam in de pan doordat ik met Mien stond te praten bij het raam die aan het spijbelen was, schrikken!

  Huishouds- en Nijverheids s..., 1977

  Frank als enigste jongen in de klas.

  Frank als enigste jongen in de klas. Was helemaal weg van Doe Maar. Ciska werd bij scheikunde altijd de klas uitgestuurd (Rood eruit!).

  Westflinge, 1981