annerique hartjes

Kent 0 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annerique hartjes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  annerique hartjes heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb 2 hele leuke jaren gehad, een gezellige klas met oa Denise W, Alia,Desire,Helene,Anja,Fredericke etc Het "travestieten" feest op Nijenrode, en de geweldige stage (40 van arnhem en 40 van Den Haag) in Cap d Agde (hele avonturen met Jacky Zweedijk!)

  Ik heb 2 hele leuke jaren gehad, een gezellige klas met oa Denise W, Alia,Desire,Helene,Anja,Fredericke etc Het "travestieten" feest op Nijenrode, en de geweldige stage (40 van arnhem en 40 van Den Haag) in Cap d Agde (hele avonturen met Jacky Zweedijk!) Ik heb na Tunon nog 2 seizoenen in Frankrijk als hostess gewerkt en kwam via een engels vriendje in Londen terecht waar ik 14 jaar als purser bij het Britse BMI heb gevlogen. Ben sinds een kleine maand weer terug in NL en werk nu als freelance voor diverse hostess buros, ben best wel benieuwd hoe het met iedereen is gegaan dus contact met klasgenootjes zou leuk zijn!

  2004, annerique hartjes

  De opening van de nieuwe school met de musical "koeken van de koning" onder leiding van meester Heijeman!.

  De opening van de nieuwe school met de musical "koeken van de koning" onder leiding van meester Heijeman!

  2004, annerique hartjes

  MAVO-4 Franse les van meneer van de Griend,die ons kleine klasje niet aankon.

  MAVO-4 Franse les van meneer van de Griend,die ons kleine klasje niet aankon.Ik had altijd de grootste lol met Reinolda Hoogers en Karin Hofland, verder schoolkamp in Balve waar wij het nummer "Beat it' (W Bijsterbos) opvoerden onder leiding van Evelien 'Lientje' Lens.De eind examen feesten zal ik ook nooit vergeten samen met Karin Hofland,Ronald B, Ewald B,Arjan v Ommen in Veesen een bbqfeest, met de brommers op de dijk!

  2004, annerique hartjes
  ?