Bekijk het volledige profiel van Annerieke Stuurman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 6

Annerieke Stuurman heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Veel lol gehad in de klas van ...

Veel lol gehad in de klas van dhr. van Wees (handelswetenschappen). Het vak vond ik vreselijk, maar we hadden toch een leuke klas! Met Ellen Scheffer, Milly Bakker, Hans Slot, Jan Boon (waar ben je Jan? ik heb je gemist op de reunies!), Martin Jongbloed, Martin Jansen, ect......

2004, Annerieke Stuurman

Ik kan mij niet veel meer heri...

Ik kan mij niet veel meer herinneren van deze school, maar wel dat er een hele lieve juf was, juf Kok. Als we buiten gingen spelen op het schoolplein achter de school, dan moesten we van een soort brandtrap af en dat scandeerde we heel ondeugend "juffrouw Kok zonder rok"

2004, Annerieke Stuurman

Schitterende tijd gehad. Meije...

Schitterende tijd gehad. Meijer was directeur, juffrouw de Geus, Orelio. Andrea, mevr. Boogert......... Werkweken op de Paasheuvel. Ik herinner me nog, we hadden een speldag georganiseerd voor scholen uit de omgeving. Duikt daar een geheel gecamoufleerde soldaat op die ons verordoneerde weg te gaan omdat de heuvel "genomen" moest worden. We hadden een heel circuit opgezet en met tegenzin moesten we alles snel afbreken. 5 Minuten duurde de slag. Er roste een tank over heuvel heen en er renden wat soldaten voorbij en dat was het. We hadden ook met een aantal mensen een quasi intellectuele club op zolder bij Jan van Rijn. Vreselijk gelachen.

2004, Annerieke Stuurman
?