Bekijk het volledige profiel van Annerieke Smits-Vermeulen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 73

Annerieke Smits-Vermeulen heeft 73 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 14

Vanuit het oude gebouw van Het...

Vanuit het oude gebouw van Het Kievitsnest ben ik meeverhuisd naar een klein kantoortje in het noodgebouw van De Watervlinder. Op Het Kievitsnest was ik sinds 2006 intern begeleider, bouwcoördinator en remedial teacher. Nu ben ik alleen nog intern begeleider. Ik hou van onze kinderen, die allerlei culturen meebrengen en het is heerlijk om te zien, hoe kinderen dit als vanzelfsprekend ervaren. Mijn roeping is op deze school de kinderen, ouders en leerkrachten te ondersteunen, als er zorg is, zich problemen voordoen. En die zijn er vele. Ik vind het heerlijk, als het kind na een moeilijke periode weer lekker in zijn vel komt en weer graag naar school gaat.

2009, Annerieke Smits-Vermeulen

Toen ik 5 jaar was, kwam ik hi...

Toen ik 5 jaar was, kwam ik hier op school. Van deze tijd herinner ik me dat ik bij soeur Ewalda in de klas zat, in het lokaal dat het verste van de straat af ligt. Mijn broer(tje) Kees zat bij me in de klas. Er waren drie groepen. Ik vond de bellen heel leuk, tekende en danste graag. Omdat ik daarna naar de Petrus- en Paulusschool ging, ben ik mijn klasgenoten uit het oog verloren. In de vierde klas kwam ik weer naar de Margaretha Mariaschool. Daar zal ik vast bij oud-klasgenootjes zijn gekomen, maar die kende ik toen niet meer.

2008, Annerieke Smits-Vermeulen

Tussen 1981 en 1996 heb ik hee...

Tussen 1981 en 1996 heb ik heel vaak ingevallen op De Werft. Het begon in de noodlokalen, ongeveer op de plaats waar nu de Beemdentil staat. Later in de noodlokalen en schoolwoningen aan de Blokmoeren en in het hoofdgebouw aan de Raaimoeren. Onze kinderen, Erik, Wout en Vera zaten op De Werft. Dat was dus handig. Ze konden in de middagpauze bij mij in de klas eten. Ik viel vooral in bij de groepen 3 t/m 6. In de begin- en eindjaren ook in de groepen 7 en 8, maar dat was incidenteel. Ook heb ik 3 maanden RT gegeven voor een zwangerschapsverlof. Dat deed ik toen tegelijk met Kees van Nijnatten.

2007, Annerieke Smits-Vermeulen
?