Annerieke Roeland

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annerieke Roeland en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annerieke Roeland heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel licht in de klaslokalen.

  Veel licht in de klaslokalen. Projectweek over media (ik zat in het groepje van d AVRO) Bep Mullink, juffrouw Vogelesang, juffrouw Naaktgeboren, Meester ? (in de 4e), Meester Koppelaar...... In 1978 op de schaats naar school. Spreekbeurten over de kat, dolfijnen, de dierenarts... De rapporten (welk plaatje zouden we nu weer krijgen?) Eduard Koudstaal, die Erik Matser op een punaise had laten zitten en er voor straf zelf ook op moest. Later is de school gefuseerd met de Krakel en werd het de Meander. Mijn twee dochters hebben allebei op die school gezeten, waarvan de laatste 2 jaar op de PWA lokatie. Ik ben 6 jaar lid geweest van de MR en daar kwam ik Henk Koppelaar en Geert Wielenga weer tegen. Het was wel heel vreemd om opeens "Henk"en "Geert" te zeggen in plaats van een timide "meester". Marianne v.d. Kuyl kom ik af en toe tegen in de winkel en met Chris(je) van Akeleien heb ik meer contact.

  Prins Willem Alexanderschool, 1974

  Dirk-Willem Poot die zich ongeoorloofd ophield op de trap naar de 3e verdieping.

  Dirk-Willem Poot die zich ongeoorloofd ophield op de trap naar de 3e verdieping. Toen v.d. Wulp er iets van zei stortte hij zich van de 8e tree naar beneden, ondertussen keihard roepend: SUPERMAN!!!!! Tegen v.d. Wulp zei hij dat hij Bart van Riet heette. Zijn vriend Bart stond er naar adem snakkend naast.

  Develsteincollege Vmbo, 1980

  ?