annerie dejong

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annerie dejong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  annerie dejong heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De leukste herinnering was de show in de Rai, de opleiding was wél leuk maar de echte meiden klassen vond ik rampzalig! Trok dan ook meer op met de enkele 'heren' op deze opleiding.

  De leukste herinnering was de show in de Rai, de opleiding was wél leuk maar de echte meiden klassen vond ik rampzalig! Trok dan ook meer op met de enkele 'heren' op deze opleiding. Heb veel gehad aan alle creatieve lessen en gebruik deze nog steeds voor mijn werk en ontwikkeling van nieuwe creatieve producten, weet zeker dat je ooit met iets van mij gewekt hebt!

  2004, annerie dejong

  Het leukste op deze school? Het theelokaal! Zeker als Maas ons meenam, ongeveer 10 jaar na deze school kwam ik nieuw in een straat te wonen, komt de buurman zich voorstellen.

  Het leukste op deze school? Het theelokaal! Zeker als Maas ons meenam, ongeveer 10 jaar na deze school kwam ik nieuw in een straat te wonen, komt de buurman zich voorstellen... Juist Maas, hele leuke tijd gehad!

  2004, annerie dejong

  de eerste twee jaar waren rommelig, veel stagiaires, toen meneer de Vries.

  de eerste twee jaar waren rommelig, veel stagiaires, toen meneer de Vries. Hij nam ons mee naar de E.O. jongerendag. Veel tekenen, creatief, en vrijheid. Heb goede herinneringen aan deze school. Waar zijn Gijs, Dick, Marion, karin, monique.... en de rest?

  2004, annerie dejong
  ?