Annemien Roesink

Kent 0 personen

SINGLE , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemien Roesink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemien Roesink heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dat was een ware ramp.

  Dat was een ware ramp...had moeten gaan studeren, Frans of psychologie, maar nee ging hierheen in mijn periode van gescheurde spijkerbroeken en moest rokjes en sjaaltjes dragen. Het is later met mij nog goedgekomen maar dit was echt gewoon zo niet goed voor mij of een goed richting! Met maar 1 jongen in de klas (die ook nog leuk was..) was het een onwijs kippenhok en maakte ik niet zo veel vriendinnetjes op het einde. Hierna een jaar in Frankrijk gaan wonen, Universiteit van Lyon, was stuk beter!

  Euro Academie, 1987

  Lerarenopleiding Frans.

  Lerarenopleiding Frans. Veel te veel gefeest, bijna niet gestudeerd en er laatste jaar pas hard gaan werken en afstuderen. Wilde eigenlijk iets anders studeren en gelukkig toch afgemaakt.

  Noordelijke Hogeschool Leeu..., 1993

  Mirjam, Nancy Westra, Hanneke en Annemieke (weet tel nr nog uit mn hoofd!) Elisabeth; een greep van alle vriendinnetjes!.

  Mirjam, Nancy Westra, Hanneke en Annemieke (weet tel nr nog uit mn hoofd!) Elisabeth; een greep van alle vriendinnetjes!

  Julianaschool, 1977

  ?