Annemieke WuBBen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemieke WuBBen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemieke WuBBen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vele van ons zullen wel de zusters herinneren, die altijd de jongens van de cour weg bonjourde.

  Vele van ons zullen wel de zusters herinneren, die altijd de jongens van de cour weg bonjourde....van de cour van de cour.... Mijn broerTheo had een van die zusters beledigd en moest zijn excuus aanbieden, wat hij dus niet deed. Daarvoor moest ik nablijven... en zij maar wachten tot hij kwam. Normaal moest ik bij hem achterop de fiets naar huis.Hij kwam niet. Toen ze dat in de gaten hadden lieten ze me gaan, moest ik lopend.....en voor een jonger meisje toch wel gevaarlijk. 6 km. naar de Zweth lopend.Of ik de weg wist... Stelletje gekke nonnen...Geen favoriete herinnering, maar kan me nog kwaad maken.

  Geertruida van Oostenschool, 1958

  Ik herinner me nog een mooie streek, tussen de middag een ijsje halen en dan met ijs en al in de klas terugkomen, alwaar we door Juffr.

  Ik herinner me nog een mooie streek, tussen de middag een ijsje halen en dan met ijs en al in de klas terugkomen, alwaar we door Juffr.Voskuil werden weggestuurd naar de directeur. Die gaf ons de middag vrijaf, Mijn moeder had niets in de gaten, dinsdag- en donderdagmiddag waren we toch altijd vrij en dan woensdagmiddag ook nog eens vrij...zij had niets in de gaten. Lekker hoor--- genoten. Weet niet meer met wie dat nou was, we waren met zijn driëen. Allemaal naar huis.HiHi...Juff.Voskuil zette ook altijd koffie voor de leraren en dan mochten 2 dames rondgaan met de koffie. Was je er weer even tussenuit... Op de fiets naar de Duinrel in Noordwijk. Ook een hele onderneming.

  Antonius Mavo, 1964

  ?