Ontdek PLUS

Annemieke Wensveen

Kent 16 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Kwintsheul

  Bekijk het volledige profiel van Annemieke Wensveen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemieke Wensveen heeft 1 klassenfoto's en kent 16 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Permanentje

  Ik volgende van 1987 - 1988 de opleiding tot Verzorgings Assistente. Ik weet alle meiden nog uit de klas, alleen [bijna] geen achternamen. We hadden 3 Monique's in de klas. Ik ging om met Sandra Leembrugge, Andrea [slechthorend], Karin, Angela, Simone, Liesbeth en Dorith. De meiden van de klas vroegen altijd wanneer ik een permanentje zou nemen [was erg leuk]. Helaas ben ik zo dom geweest om de opleiding niet af te maken voor mijn toenmalige vriend [inmiddels ex]. We hadden Hans, Ineke, Anja, Lenie als leerkrachten, de rest weet ik niet meer. In ieder geval nog steeds spijt dat ik de opleiding niet heb afgemaakt!

  Streekschool, 1987

  Beat it

  Nog een levende herinnering aan Narinda Kumar Mansaram, die in het voorprogramma van de musical [dr. Pompelmoes in groente en fruit] Beat It zong, als Micheal Jackson. Daar moet ik altijd aan denken als ik het nummer van Beat It van Micheal Jackson op de radio hoor.

  De Vliethorst, 1977

  Wandkleed

  Als je de school binnen liep, was er een groot wandkleed aan de linkerkant. Daar achter lag de kamer van de directeur meneer Ruijs. Voor de leerlingen die straf hadden, stonden bij het wandkleed.

  De Vliethorst, 1977