Annemieke Vries

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemieke Vries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemieke Vries heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De oudste leerling van de school, 32 jaar en drie kleine kinderen.

  De oudste leerling van de school, 32 jaar en drie kleine kinderen. Maar in mijn hart en lijf net zo jong als alle studenten op de opleiding. Heel wat regelen en nachtwerk w.b. huishouden en studeren. Ik heb er een fijne, lieve vriendin - Petra van Haaren - en een goede baan aan over gehouden. Binnen de reguliere tijd mijn diploma gehaald. Een fantastische fijne tijd.

  Pabo Hogeschool Katholieke ..., 1989

  Theorielessen op Charlotte-oord.

  Theorielessen op Charlotte-oord. Praktijk op de afdelingen. Twee grote vriendinnen Annemarie Tolhuis en Myra Mattaar. Wat rommelen met co-assistenten en altijd te laat 'thuis' komen door het - van te voren opengezette - raam van het washok. De nachtdiensten als zwervende wacht door een heel donker en doodeng ziekenhuis. Met een vouwfiets. Toch was het te zwaar. Te veel ellende gezien en nog veel te jong om het allemaal te kunnen plaatsen.

  Verpleegopleiding A Maria Z..., 1975

  Na heel veel jaar kleine kindertjes weer opnieuw naar school.

  Na heel veel jaar kleine kindertjes weer opnieuw naar school. Een leuke school met twee lokaties. Overdag Stuyvesantplein en 's avonds Noordhoekring. De avondlessen waren heel speciaal en gezellig. Latijn van Frans van Limpt: Latijn, geschiedenis en heel veel praten over van alles. Het gevoel dat je naar een leuk feestje ging. Tekenen en kunstgeschiedenis met de uitstapjes. Wiskunde getracht te volgen met een duidelijk aanwezig gebrek aan de bekende 'knobbel'. Na vier maanden geen woord herkend en begrepen te hebben maar weer met dit vak gestopt. Dat kon allemaal. Gewoon certificaten halen. Een leuke tijd.

  Dag- en Avondcollege, 1985

  ?