Annemieke Vermeulen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemieke Vermeulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemieke Vermeulen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat een gedoe was dat, heen en weer fietsen van hoofdgebouw naar de dependances (o.

  Wat een gedoe was dat, heen en weer fietsen van hoofdgebouw naar de dependances (o.a. Mozartlaan) In de ochtendpauzw kwam bij het hoofdkantoor aan de Beatrixlaan altijd een bakker (stationauto). Kocht ik een adecowafel en een wit puntje. Broodje adecowafel, hoe verzin je het!! Later is het nieuwe gebouw gekomen.

  Wilhelmina MAVO, 1978

  In de eerste klas hadden we juf Stel en juf Huizer.

  In de eerste klas hadden we juf Stel en juf Huizer. Tot op de dag van vandaag weet ik nog het begin van het rijtje namen dat Huizer oplas als we schoolmelk gingen drinken: Annemieke Sjonnie, Henk-Jaap, Dicky, Dorry. In de tweede klas hadden we juffrouw Priem, die later is overleden aan kanker. (niet toen ik zelf inde tweede zat,) Dit vond ik wel heeeel indrukwekkend. In de derde klas juffrouw van der Helm. In de vierde klas hebben wij wel heel veel meesters en juffen gehad. We begonnen met meester Dijkhuizen, die kort na het begin van het schooljaar leerkracht werd op de Koningin Wilhelmina Mavo. Toen kregen we invallers als meester Slabbekoorn op vrijdag, juffrouw Tuijl, zij was kwekelinge. Een meester met een donkere huidskleur, dat was meester Humphrey. Verder nog meester Hoek, juffrouw Terpstra, juffrouw Eggermont en juffrouw Rijsdorp. Ook hoofdmeester Bos viel wel eens in (die later de school heeft verlaten. In zijn plaats kwam meester P. Zwet) In de vijfde klas hadden we meester Domburg en in de zesde meester Zwet. (Handig toch zo'n poëziealbum, anders had ik al die namen niet meer geweten) Mijn klasgenootjes waren onder andere Mieke Mohle, Dorry Kwaak, Elsbeth van Beek, Alice Modderaar, Hans Mohle, Sjoerd Kooistra, Mart(je) Heerschap, Marina van Luinen, Wilma Kersbergen.

  Willem van Oranje, 1972

  ?