Annemieke van Nunen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemieke van Nunen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemieke van Nunen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In 1965 veranderde de Mulo in Dr.

  In 1965 veranderde de Mulo in Dr.Edith Stein Mavo. De ingang was aan de Houtstraat. Kijk ook bij Mulo Houtstraat! Klasgenoten waren: Jeanne v.d.Schoot, Gerda Wennekens, Franca v.d.Heyden, Grada (of zoiets)v.Hest, en in 1967 Annelies van Hoof.

  Sint Joseph Mulo, 1963

  Het eerste wat bij me opkomt is die grote deur, waar we door moesten.

  Het eerste wat bij me opkomt is die grote deur, waar we door moesten. En natuurlijk Juffr. van Rooy, die me tot huilens toe rechts liet schrijven aan het bord (ben linkshandig) in de 2e en 3e klas. Verder Juffr. Jeuken, een heel aardige vrouw, ik heb er nog een foto van. Mijn vriendin was Els van Dijk, ze woonde op de Boschdijk. Verder Carla Haans, Willy Kuijten, Zita van Wel, Mieke Bisschops. Men noemde mij Mieke v.d.kapper, want er was ook een Mieke v.d.slager en een Mieke v.d.Boomerang.

  R.K. meisjesschool, 1958

  Veel zusters: Zr.

  Veel zusters: Zr. Margaretha was hoofd, Zr .Christophora (Stoof) gaf muziek en blokfluitles dat ik 5 jaar heb gevolgd. Zr. Bernadette (Manke Betje) gaf Frans, Juffr. de Bont gaf tekenles (de onnozele kinderen!!) dhr. Kunst gaf aardrijkskunde (het verhaal van Zopje en Nopje) dhr. de Visser gaf natuurkunde, wiskunde en biologie (soms 3 uur achter elkaar op een middag) dhr v.d.Kerkhof gaf Duits. Juffr.v.Hoorn gaf Duits, Engels en Nederlands. De gymleraaar was dhr.v.Ekeren (niet bepaals aardig: als je een smash kreeg bij volleyball liep je de hele week mank)De St.Joseph Mulo veranderde in 1965 in Edith Stein Mavo.

  MULO, 1963

  ?