Bekijk het volledige profiel van Annemieke van Hees en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 17

Annemieke van Hees heeft 17 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Na OR en overblijfouder ben ik...

Na OR en overblijfouder ben ik werkzaam als administratief medewerker op O.B.S. De Gezellehoek.

2013, Annemieke van Hees

Ik zat op de HLO, 3 en een hal...

Ik zat op de HLO, 3 en een half jarige opleiding tot klinisch-chemisch analist. Bijna een uur fietsen door weer en wind. Een heel leuke tijd. Iedereen was gelijk. Door gebrek aan stageplaatsen moest ik een half jaar later stage lopen en dus afstuderen. Maar ik slaagde terwijl ik al werkte op het lab van Psych.Ziekenhuis Voorburg.

2013, Annemieke van Hees

4 Jaar en toen naar de kleuter...

4 Jaar en toen naar de kleuterschool over de baileybrug langs de Dommel. De school was in een gedeelte van het klooster met geboende vloeren (dus slofjes over de schoenen aan) en een grote speeltuin met klimrek en zandbak (met schildpadden) in de achtertuin naast de moestuin van het klooster. Het eerste jaar zat ik bij juffrouw Klaartje. Ik zag voor het eerst sneeuw en stond nog op de stoel (anders kon ik niet door het raam kijken - te hoog)toen de juf binnen kwam. Straf: de hele dag voor de lessenaar zitten! Poppenkast vond ik leuk. De 2e kleuterklas zat ik bij zuster Jacqueline. Zij had een grote papegaaienkooi in de klas staan. Er werden veel werkjes gedaan, eigenlijk testjes voor motoriek en intelligentie, en dat vond ik leuk. Zuster Jacqueline was de eerste zuster die de habijt aflegde toen het niet meer verplicht was en met nog andere zusters in de Berkenlaan in een huis ging wonen. Toen mama mij eens was vergeten te halen, mocht ik op de fiets mee met zuster Jacqueline en bracht ze mij thuis - met mijn benen in de fietstassen. In 1970 hebben we nog met een vlaggetje voor de opening op de nieuwe brug gestaan.

2013, Annemieke van Hees
?