Annemieke van der Meijden

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemieke van der Meijden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemieke van der Meijden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De kleuterschool weet ik nog goed, achter de kerk.

  De kleuterschool weet ik nog goed, achter de kerk. En het trappetje naar beneden tussen de kleuterschool en de kerk. Ook het oude, rode bakstenen hoofdgebouw weet ik mij nog goed te herinneren. Met die hoge trappen naar het gebouw toe. Ik heb maar kort in de 1e klas gezeten, door de verhuizing naar Drachten, Friesland. Ik weet nog goed dat ik achter in de klas apart van de rest een soort test moest doen voor de nieuwe school, om mijn niveau bepalen.

  School met de Bijbel, 1974

  Op deze school heb ik niet zo gek lang gezeten.

  Op deze school heb ik niet zo gek lang gezeten. Volgens mij omdat de nieuwere school nog niet klaar was. Dat was De Loods. Ik kan mij weinig meer herinneren van de Prinses Christinaschool.

  prinses Christinaschool, 1976

  Wat ik nog heel goed weet is de barre winter van '78 - '79.

  Wat ik nog heel goed weet is de barre winter van '78 - '79. Naar school geploegd in de metershoge sneeuw met zus en broertje, bleek dat de school dicht was die dag... Juf de Haan van de 3e klas weet ik mij ook nog heel goed te herinneren. En de stampvolle 2e klas, rond de 36 leerlingen.

  De Loods, 1977

  ?