Bekijk het volledige profiel van Annemike van der Meiden en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 4

Annemike van der Meiden heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Een leuke school waar ik goeie...

Een leuke school waar ik goeie herinneringen aan heb. Goed les gehad in de talen, geschiedenis, aardrijkskunde. Economie was vreselijk, maar we hadden een leuke jonge leraar, Brouwer meen ik. Zeer speciale herinneringen heb ik aan mijn eerste conrector (naam kwijt) die mij begeleidde toen ik opgenomen was vanwege mijn diabetes in een herstellingsoord. Hij had hematologie. Taalexepressie was leuk bij mevrouw Staal en zo ook de schoolavonden. Fijne lessen bij Mme van de Es! Ik ging om met vele mensen. Mijn broer Harry (havo tot 1972) heeft ook op die school gezeten, ging later naar de hts in Utrecht en woont momenteel in Canada.

2007, Annemike van der Meiden

Aan meester de Wild(e) in klas...

Aan meester de Wild(e) in klas 3 heb ik slechte herinneringen, maar aan juffrouw van Dijk ik klas 4 hele goede. Mooi school met grote (kastanje?) bomen op het speelplein. Ik liep van huis (Kortenaerstraat) altijd langs de Mark. Mijn broer Harry zat ook op deze school.

2007, Annemike van der Meiden
?