Annemieke van de Gevel

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemieke van de Gevel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemieke van de Gevel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  op deze school zat ik van 1951-1952.

  op deze school zat ik van 1951-1952.de derde en vierde klas. in de vierde klas hadden wij een club van 5 en kwamen iedere woensdag middag bij elkaar en hielde een soort van logboek bij. We zijn een keer met onze juf. Sirro naar Den Bosch geweest en de Sint Jan bezocht, dat was toen heel erg bijzonder. De namen die ik herrinner zijn : Lenie Kouwenhoven of Kouwenberg, Hannemieke Heerkens,Ria verhoof.. Leuk zou het zijn iets te horen.

  St. Annaschool, Broekhoven II, 1950

  op deze school heb ik gezeten in de derde en vierde klas van de lagere school.

  op deze school heb ik gezeten in de derde en vierde klas van de lagere school. Mijn herrinering is dat we in de vierde klas een clubje van 5 hadden en iedere woensdag middag bij elkaar waren en iets organiseerde, we hielden ook een zo genaamd logboek bij. Onze juf. was juf. Sirro. Met haar zijn we een keer met de trein naar Den Bosch geweest en de Sint Jan Bezocht. De namen die ik me nog herinner zijn: Lenie Kouwenhoven, Ria Verhoof

  Broekhoven II, 1948

  ?