Annemieke Schrijnder

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemieke Schrijnder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemieke Schrijnder heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb niet lang op deze school gezeten.

  ik heb niet lang op deze school gezeten. Van 1985 tot 1986. Ik had het eerste jaar met goed gevolg afgesloten maar strandde tijdens de stage in het Franciscus ziekenhuis. Ben daarna vertrokken naar Duitsland. Een aantal namen die ik me kan herinneren: Sandra, Patricia verdergaal, Patrick...., Annemiek Kolleman.

  MDGO-VP 'De Driemaster', 1985

  In 1981 Naar deze school gegaan.

  In 1981 Naar deze school gegaan. In de eerste klas kwam ik terecht in klas 1d. Dikkie van de burgt is me nog heel goed bijgebleven. Haalde altijd wel rottigheid uit en was ook plotseling van school af. Sarina van der Sluis zat dacht ik ook in deze klas. Verder weet ik niet veel meer. Een aantal leraren komen langszaam naar boven drijven. Den Haan de direc. Middelwijk ze gaf engelseles, Malta met zijn grote neus. Nauta van Nederlands. Dan was er ook nog een surinaamse docent die een plakboek had waarin stond dat ze tennis kampioene was van Suriname. Pittige vrouw. Van der sluis die aardrijkskunde gaf en vreselijk monotoon les gaf. Alkema gaf geschiedenis. Haringa van L.O. Dingemans ze gaf Franse les, Quak die gaf Nederlands, van der Kooij en zijn vrouw. Het was een aardige tijd. Wat is er geworden van de Pronkies, Heidi Brand, Mirjam van t Hoenderdaal Petra Fortuijn, Ard Fortuyn, Wim Knops, Nathalie Schelvis. Ben er benieuwd naar.

  CSG Angelus Merula, 1981

  Na de kerstvakantie van 1978 kwam ik in deze klas terecht.

  Na de kerstvakantie van 1978 kwam ik in deze klas terecht. Ik moest vreselijk wennen aan meester van Andel. Dat was een behoorlijke bullebak. Ik die nog nooit straf had gehad kreeg voor het eerst straf van hem. En ik had alleen maar gekletst. Namen die ik me nog voor de geest kan halen: Diana Deurloo, Sasdia van Gool, Godert en Jolieke verbeek. Patrick van Dijk, Arjan Wagenaar, Sarina van der Sluis en .... . In de vijfde klas kregen we meester Herweijer. Een aardige vent die wel van een lolletje hield. Heb eigenlijk niet zoveel herinneringen aan deze klas. Behalve dan dat er een groot aqarium in de klas stond. Ook schiet me nu te binnen dat we verkeersexamen hadden en de diploma's uitgereikt werden door een politieagent. In de zesde klas hadden we weer meester van Andel. Een ding vergeet ik nooit meer. Hij heeft toen ooit Godert in een kwaaie bui naar huis gestuurd. Wat voelde ik me toen ellendig zeg. Ik had zo met die jongen te doen. Hij liep naar buiten langs de ramen van de klas en was heel boos en verdrietig. Wat een mens allemaal niet bij blijft. Volgens mij kwam in deze klas ook Maura bij ons op school. Zomaar een naam die me te binnen schoot tijdens dit typewerk.

  De Regenboog, 1979

  ?