Annemieke Neuteboom Spijker

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemieke Neuteboom Spijker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemieke Neuteboom Spijker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een oud gebouw of liever gezegd waren het meer noodlokalen.

  Een oud gebouw of liever gezegd waren het meer noodlokalen. Het maakte het wel erg gezellig. De eerste 2 jaar was Gerdien Beumer mijn grote vriendin op school tot zij naar de Vissermavo ging. Ik heb nog wel steeds contact met haar. Verder had ik steeds andere vriendinnen op deze school, ik heb er geen vaste vrienden aan overgehouden.

  Myrtus College, 1980

  Ik heb erg goede herinneringen aan deze school.

  Ik heb erg goede herinneringen aan deze school. Ik heb er altijd erg veel plezier gehad. Mijn beste vriendinnen op deze school waren Esther en Monique. Verder herinner ik me nog veel namen zoals: Sandra (buurmeisje), Erwin (erg ondeugend), Arjan (verliefd op geweest), Ferdinand (erg grappig), Andor(verliefd om mij geweest), Herma(fanatiek zwemster), Olof(op een kangoeroe eiland), Mariska, Anneke(groot, ik geloof een jaar ouder), Erik, Alexandra, Tamara, Eline, Nils(fanatieke sporter), Ingrid V.(werd veel gepest, sorry hiervoor) en Ingrid W. (paard bij huis). Ik vergeet er ook nog veel geloof ik. Als we mochten kiezen voor het schoolreisje kozen we standaard voor Slagharen. Daar gingen we in de achtbanen enz. tot we er kotsmisselijk van werden. We deden vaak aan jongens en meiden vangertje. Een keer had ik Andor gevangen, hij wilde zich losrukken en bezorgde me een blauw oog! Ik heb ook een keer opgesloten gezeten in de kast in het noodlokaal (3e klas bij juf van Dommelen). Iedereen was al de klas in na de pauze en volgens mij had Andor mij opgesloten. Gelukkig kon ik hard roepen en werd ik snel weer bevrijd. Na schooltijd (3e klas) gingen we met een klein groepje nog een eigen variatie doen op meiden/jongens vangertje. Als je elkaar gevangen had, moest je elkaar een kus geven. Met Monique ben ik op de kleuterschool een keer van school weggelopen. We zaten in het winkelcentrum te wachten tot de school uitging, want anders zouden onze ouders het merken. Op een gegeven moment kwam Pietertje (rood haar) langs en zei dat de juf erg boos was. We waren ineens heel erg bang!

  Christelijke Ichthus, 1974

  ?