Annemieke Luiten

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemieke Luiten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemieke Luiten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam in augustus op deze toen splinternieuwe school bij juffrouw Heijs.

  Ik kwam in augustus op deze toen splinternieuwe school bij juffrouw Heijs. We begonnen met heel weinig leerlingen en in de loop van het jaar kwamen er steeds meer kinderen bij. De school stond in een wijk in aanbouw. In de 2e klas zat ik bij juffrouw Broertjes (oei wat was die streng en wat rook ze naar sigaretten) in de 3e klas heb ik maar een paar maanden gezeten (Peter v.h. Hof). Ik ben toen met mijn ouders naar Capelle a/d IJsel verhuisd. Mijn grote "liefde": Rob Hoogvliet. Vriendinnetje: Esther Dubbeldam

  Klein Walburg, 1971

  Ik heb van oktober/november tot einde schooljaar in de 3e klas bij juffrouw Larsen gezeten.

  Ik heb van oktober/november tot einde schooljaar in de 3e klas bij juffrouw Larsen gezeten. Tijdens deze periode zijn mijn ouders gescheiden. Klasgenoten: Anja Heg (vriendin)

  De bongerd, 1973

  Heb alleen in de 6e klas gezeten bij meester Hoondert.

  Heb alleen in de 6e klas gezeten bij meester Hoondert. Klasgenoten: Linda Verschoor, Marcel Zuidweg, Peter Dobbelaar, Jan Goense, Wilma Rijk, Jolanda Rentmeester, Wilma Rentmeester (?), Monique ?, ??

  Aluisius, 1976

  ?