Bekijk het volledige profiel van Annemieke Lecornu en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Annemieke Lecornu heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Het is heel lang geleden, maar...

Het is heel lang geleden, maar ik kijk met plezier terug op de opleiding aan de Nijenborg. Enkele leraren: De Heer van der <Kooi, overleden, Lerares Nederlands, Klaartje ? , gymleraas De Heer Martinus, ook overleden, vrienden en vriendinnen, klasgenoten zoals Rudolf Schierbeek, Sytse van der Veen, Ida Hilbrink? en vele anderenWat is er van deze mensen geworden? Ik zou het leuk vinden enkele reacties te ontvangen. Annemieke Westerhoek

2013, Annemieke Lecornu

Mijn herinneringen aan de M.M....

Mijn herinneringen aan de M.M.S zijn eg positief. We kregen erg goed les - de nadruk lag op de talen, frans, duits en engels, waar ik nog dagelijks plezier van heb. Ik woon in Sitges, een dorp waar veel buitenlanders wonen en dankij de goede basis die er destijds is gelegd op school, kan ik met veel mensen communiceren. Veleleraren zijn natuurlijk al overleden - De heer Eleveld, Plaatsman, De Jong, Simonides (lerares duits) en vele andern. Schoolliefdes? Ik denk dan aan Hans Slotema, Jan-Anne Houwen, Het jaarlijkse schoolkamp was een succes, veellol en gezang.

2012, Annemieke Lecornu
?