Bekijk het volledige profiel van annemieke kuipers-peters en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

annemieke kuipers-peters heeft 3 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Als 6 jarige ging ik naar de 1...

Als 6 jarige ging ik naar de 1e klas van deze school, die toen nog in de Jan de Louterstraat stond. Ik was (en ben nog steeds) vriendin met José Breuring en we liepen altijd samen naar school. We zouden samen in de klas bij juffrouw Veldhuis komen, maar ik vond op een of andere manier die juf niet lief en wilde niet bij haar. Toen mocht ik bij een zuster waarvan ik de naam niet meer weet. In de 4e klas zaten we op de Vlughtlaan en in de 5e klas mochten we naar de nieuwbouw. Dat was prachtig. Ik heb het heerlijk gehad op de lagere school en was een blij kind.

2011, annemieke kuipers-peters

Ik ben in 1964op deze school g...

Ik ben in 1964op deze school gekomen in de 2e klas. Reden was dat ik eerst op het lyceum had gezeten, in de 1e klas ben blijven zitten en na het 2e jaar wel overging, maar met een taak voor Frans. Al met al wellicht te hoog gegerepen en daarom naar de mulo. Wel lastig om in de 2e te starten omdat ik nog geen Duits gehad had en nu in het 2e jaar moest doorgaan. Ik heb niet zo heel veel herrinneringen aan de mulo tijd, maar herkende wel een aantal namen bij de foto. Ik heb mij op mijn gemak gevoeld op deze school en hoefde niet zo hard te werken. Wel heb ik daar een beetje misbruik Van gemaakt door nogal eens schoolziek te zijn. Niet netjes en ik ben nog steeds verbaasd dat mijn moeder dat zo makkelijk accepteerde. Na de mulo ben de verpleging in gegaan en heb in 1971 mijn diploma gehaald. Met een kleine onderbreking rond de geboorte van mijn 2 zonen heb ik altijd in de verpleging gewerkt. Sinds 2jaar ben ik met de vut en geniet daar samen met man erg van.

2011, annemieke kuipers-peters

Ik ben in 1962 op deze school ...

Ik ben in 1962 op deze school gekomen. Ik wilde helemaal niet naar deze school omdat al mijn lagere schoolvriendinnen naar " het Pius x" college gingen. Ik kwam uit Slotermeer uit een heel gewoon gezin en vond niet zo makkelijk aansluiting bij de groep. Ik herinner mij nog een Lotty met prachtig rood haar en Hanneke die op de Hoofdweg woonde en waar ik wel eens thuis ben geweest. Ik ben blijven zitten in de 1e klas en ging het jaar er na wel over maar niet heel riant. Heb gezegd tegen mijn ouders dat ik van die school af wilde en ben toen naar de Maria mulo op de Da Costakade gegaan. dat ging me zeer gemakkelijk af en heb ik eindexamen gedaan, Daarna ben ik na een bijbaantje van enkele maanden de verpleegkundige opleiding in het Lucasziekenhuis gaan doen. Ik haalde mijn diploma in 1972. ben inmiddels getrouwd met mijn jeugdvrienje, heb 2 getrouwde zonen, 2 super schoondochters en 6 kleinkinderen. Ben ook sinds kort met de vut.

2011, annemieke kuipers-peters
?