Annemieke Klick

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemieke Klick en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Annemieke Klick heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb maar 4 of 5 maanden op de Theo Thijssenschool gezeten.

  Ik heb maar 4 of 5 maanden op de Theo Thijssenschool gezeten. Kwam in maart vanuit Curacao en moest in Holland de lagere school afmaken. Herinner me nog de botsauto's in het dorp, toen ik net op school kwam. Had ik nog nooit ingezeten en ben door bijna alle jongens van de klas uitgenodigd om mee te gaan. Met Evelien Ruiter heb ik nog altijd contact.

  2004, Annemieke Klick

  Ik woonde in Waddinxveen.

  Ik woonde in Waddinxveen. Herinner mij Hr. Stedelaar (Hildegard Knef), wilde graag bijles geven en boog zich geheel om je heen. Wiskundeleraar, de heer Koster, kon ik het goed mee vinden. Vriendin: Petra Blanke (zou ik graag weer mee in contact komen). Zij had een tweelingbroer en is getrouwd geweest met Pal Kantas (zat ook bij ons op school).

  2004, Annemieke Klick

  Onvergetelijke herinneringen.

  Onvergetelijke herinneringen. Mevrouw Schotborg, meneer v.d. Blink met zijn prachtige verhalen (Scarlet Pimpernel staat mij nog altijd bij), meneer Mustert. Tikkertje op het schoolplein en niet te vergeten de jaarlijkse carnavalsoptocht (hoela hoep rokjes met raffia).

  2004, Annemieke Klick
  ?