annemieke Jbeukenholdt

Kent 0 personen

NA , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annemieke Jbeukenholdt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  annemieke Jbeukenholdt heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was altijd samen met Tanja Roos, onafscheidelijk.

  Ik was altijd samen met Tanja Roos, onafscheidelijk. Kan me weinig meer herinneren van de tijd op school wel zo'n donker hok in de kelder. Ben inmiddels na 8 jaar in suriname te hebben gewoond, weer terug in nederland (sinds 2005)Heb een zoontje van 2,5.

  Christelijke Scholengemeens..., 1980

  hele leuke juf posthumus waar we toneel konden spelen en engels leerden, spelen op het schoolplein waarzo'n eng huis naast stond waar iemand voor het raam verscheen.

  hele leuke juf posthumus waar we toneel konden spelen en engels leerden, spelen op het schoolplein waarzo'n eng huis naast stond waar iemand voor het raam verscheen. Woon inmiddels al weer 8 jaar in Suriname waar ik een restauranje heb met twee partners aan de surinamerivier. Had veel vriendjes en vriendinnetes van Vliet en Burgh ben benieuwd hoe het met klasgenoten van me gaat. Carola was mijn beste vriendin zie ik af en toe als ik in nederland ben in de Heerenstraat. Carola ik heb inmiddels ook een kleine van 16 maanden. Ernstig lekker ventje!

  van Wassenaer Hoffmanschool, 1973

  Kan me nog goed juffrouw van der Hor herinneren wat een lieve juffrouw was dat.

  Kan me nog goed juffrouw van der Hor herinneren wat een lieve juffrouw was dat. Lijmpotjes tussen de middag bij juffrouw den Heijer ook een geweldige vrouw. Mijn eerste ervaringen met school gaan waren dus heel leuk. Mijn vriendje was Bertje

  Sophia kleuterschool, 1973

  ?