Annemieke Jansen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemieke Jansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemieke Jansen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb de eerste tot en met de derde op het Stedelijk gezeten en de derde twee keer gedaan, en toen overgestapt naar vwo omdat ik toen vond dat ik toch weinig had aan Grioetks en Latijn (stom, stom, stom!).

  Ik heb de eerste tot en met de derde op het Stedelijk gezeten en de derde twee keer gedaan, en toen overgestapt naar vwo omdat ik toen vond dat ik toch weinig had aan Grioetks en Latijn (stom, stom, stom!). Ik zie nog de aardrijkskundeleraar (god, hoe heette hij ook weer) bij ons thuis mij en mijn ouders proberen te overtuigen dat ik niet over moest stappen. Maar helaas, ik heb het toch gedaan. Waar zijn ze allemaal, Ik herinner me Tine Morenq, Thijs van der Plas, Nickie Uytendaal, Marc (achternaam weet ik niet meer)... Misschien als ik een foto zie, weet ik vast meer.

  Stedelijk Gymnasium Breda, 1975

  Wie o wie zaten er ook al in mijn klas.

  Wie o wie zaten er ook al in mijn klas. Cora van Doorn, mijn beste vriendin natuurlijk. Maar wie nog meer? Ik herinner me een Ronald en een Rudy, een Wim, Albertina, een René,

  Dr Albert Schweitzerschool, 1969

  ?