Bekijk het volledige profiel van annemieke hijweegen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 4

annemieke hijweegen heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

ik heb maar 1 jaar op deze sch...

ik heb maar 1 jaar op deze schhol gezeten omdat dit toch niet de richting was waar ik heen wilde. toch was ik hierna weer een ervaring rijker en heb ik het toch erg naar mjn zin gehad op deze school

2007, annemieke hijweegen

dit was een hele leuke tijd ik...

dit was een hele leuke tijd ik heb er 4 jaar over moeten doen maar ik vind het vak nog steeds heel erg leuk, de leraren waren er leuk, waar ik nog steeds om moet lachen is dhr L.S.Tan hij had nooit een tas bij zich en wanneer hij de deur open moest maken vroeg hij altijd iemand om zijn spullen vast te houden. ik ben nog op een open dag geweet maar er waren heel weinig leraren uit mijn tijd aanwezig en dat vond ik erg jammer. Ondannks dat ik een buitenbeentje was op school heb k het er altijd naar mijn zin gehad. In die 4 jaar zijn we 2 verhuisd naar een andere locati maar dat had ook wel wat vond ik.

2007, annemieke hijweegen

was leuk op school omdanks da ...

was leuk op school omdanks da ik vaak werd gepest, ik heb sommige oud leraren nog gezien waaronder juffrouw annkeke laatst nog bij de bushalte maar heb haar niet gesproken.

2007, annemieke hijweegen
?