Bekijk het volledige profiel van annemieke engel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

annemieke engel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik kwam van een meisjesschool ...

Ik kwam van een meisjesschool en ineens zaten er jongens bij mij in de klas.Verschrikkelijk vond ik dat,wat een klieren. Het liefst zat ik achterin de klas,zodat ik niet opviel.Ik was altijd erg stil en lette goed op.Als ik voor het bord moest komen,stond ik helemaal te trillen.Vreselijk! Sport was mijn favoriete vak,ook tekenen,handenarbeid en muziek deed ik graag. Na het derde jaar ging ik naar de A-kant,omdat wiskunde echt niet mijn ding was.

2011, annemieke engel

Ik ging altijd met plezier naa...

Ik ging altijd met plezier naar school,zelfs in de vakantie speelde ik thuis"schooltje". Mijn beste vriendin was Helga,ze woonde bij mij in de straat.Na schooltijd gingen we bij mooi weer altijd naar de speeltuin. Wat ik me nog herinner van de schooltijd is dat ik altijd goed oplette in de klas,volgens mij was ik vrij stil op school en erg verlegen.De mooiste vakken voor mij waren:sport,muziek,tekenen en handenarbeid.Ik had ontzettend de pest aan vrijlezen!

2011, annemieke engel
?