Annemieke Dol

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemieke Dol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemieke Dol heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ja een stukje over deze tijd schrijven, moet ik wel behoorlijk gaan graven.

  Ja een stukje over deze tijd schrijven, moet ik wel behoorlijk gaan graven. Leraar/lerares, weet ik eigenlijk nog maar een paar namen, zoals meester Ratsma, Bosma, Groeneveld en mijn favoriete meester was meester van Driesten. S'ochtends liep ik samen met Erna van der Feer, Lilian van Rijk en Josje Schuurman naar school. Erna en Lilian woonde bij mij in de straat en Josje om de hoek van de straat. Met deze meiden ging ik veel om. De flesjes melk die je iedere ochtend kreeg, en bij de verwarming werden gezet wanneer het had gevroren, zodat de klontjes ijs konden smelten. Dus dan dronk je van die heerlijke lauwe melk. Ik heb een reunie van de 6de klas gehad, waar ook een klassefoto op deze site van staat. Dit was als ik het goed heb ca. 25 jaar later. Dat was ontzettend leuk, zeker om een heleboel klasgenoten weer terug te zien. Het enige wat ik jammer vind is dat het gebouw van de Julianschool er niet meer staat. Mochten er klasgnoten op de site staan van mijn lagere schoolperiode, zou ik het leuk vinden om te weten hoe het nu gaat. Dus mocht je mij vinden op de site, stuur even een berichtje, andersom zal ik dat uiteraard ook doen.

  Julianaschool, 1964

  Ontzettend leuke tijd op deze school gehad.

  Ontzettend leuke tijd op deze school gehad. Ik ging met meerdere meiden om maar in het tweede schooljaar kwam ik bij Hetty Kettenes in de klas en wij werden vrij snel dikke vriendinnen en zijn dat na 36 jaar nog steeds. Wij gingen met meerdere van de klas om, omdat het ook een hele leuke klas met elkaar was. En dan waren er nog een aantal heren van de examenklas, waar sommige ook zeer leuk van waren en trokken daar veel mee op. Verder had ik een aantal favorieten leraren, waaronder de heer Pieters, Dawideit en nog wel een aantal, waarvan mij de namen nu niet te binnen schieten. Als ik aan deze tijd nu terug denk, zou ik het eigenlijk wel heel leuk vinden om elkaar weer eens terug te zien. Misschien een reunie?

  Professor Vening Meineszschool, 1970

  ?