Annemieke Dokter

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemieke Dokter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemieke Dokter heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Bruiloft van juffrouw Schorvaar (?) waar onze klas niet naartoe mocht en de andere wel (stikjaloers natuurlijk).

  Bruiloft van juffrouw Schorvaar (?) waar onze klas niet naartoe mocht en de andere wel (stikjaloers natuurlijk). In de tweede klas juffrouw Baks. Spelen bij Albert Essink en Alita van Losser. Mijn klassefoto door mijn kleine broertje Erik verfrommeld omdat ie jaloers was dat hij zoiets nog niet had.

  Kleuterschool Marijke, 1972

  Elke dag met de trein samen met Annelies Hekman en Regina van Egmond.

  Elke dag met de trein samen met Annelies Hekman en Regina van Egmond. Ik vond Schoevers heel schools maar ik heb er wel veel geleerd. Jammer wel van al die uurtjes steno in 't NL/DU/FR/ENG. Nooit meer gebruikt, dus alle kennis foetsie. Ook herinner ik me nog de Nederlandse lessen, waarin Siliakus (bedankt Henriëtte voor je mailtje met de verlossende info) de dames nogal vaak aan moest spreken en dan zei 'dames, zit toch niet zo te wauwelen' met een enorme aardappel in z'n str.t. Geen supertijd gehad maar toch ook geen spijt dat ik daar m'n diploma heb gehaald. De meeste bedrijven vinden het nog steeds een pluspunt.

  Instituut Schoevers, 1986

  Verliefdheden (Cor Brandsma en Freddy Rutterkamp (inmiddels getrouwd met vroegere klasgenoot Héleen Dannenberg).

  Verliefdheden (Cor Brandsma en Freddy Rutterkamp (inmiddels getrouwd met vroegere klasgenoot Héleen Dannenberg). Vrienden, zoals Freddy, Anja van de Maat, Geeske Voortman, Jolanda Wassens en Nienke Walstra. Door weer en wind naar Nijverdal op de fiets. In die tijd was je een watje als je met de bus ging, dus ook als 't spekglad was gingen wij op weg om op school te horen te krijgen, dat 't eerste uur verviel omdat heel veel mensen (uit Nijverdal!) niet waren gekomen. Werkweek naar Luxemburg waar ik voor 't eerst echt dronken ben geworden en daardoor een heeeeel vervelende terugreis had. De leraren natuurlijk: Kamps (beetje typische man maar wel lief; tot voor kort m'n achterbuurman maar helaas onlangs overleden), Berger (waar we altijd onze klassenavonden mochten houden) en Dolf Moed (die ik later nog voor m'n werk heb ingehuurd om de kinderen van onze gasten te vermaken).

  College Noetsele, 1980

  ?