Annemieke denUijl

Kent 0 personen

REG_PARTNER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemieke denUijl en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemieke denUijl heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Behalve een aantal heel vervelende mannelijke collega's een fantastische school.

  Behalve een aantal heel vervelende mannelijke collega's een fantastische school. Leuke, zeer creatieve leerlingen. Nog steeds contact met een aantal leerlingen, waarvan Anneloes Muller het logo van onze website ontworpen heeft samen met haar vriendin Circe van Bergen www.auperier.com En ook nog steeds contact met een aantal leuke collega's

  Nimeto-Utrecht Schilderen/I..., 1988

  Geen goede herinneringen.

  Geen goede herinneringen. Clubje meiden die de dienst uitmaakte; Sophia de Ridder was de ergste, gevolgd door Yvonne Koeman en Carola van de Laar en dat 6 jaar lang zonder enige correctie van welke onderwijzer(es) dan ook. Kinderen werden gepest (ikzelf gelukkig niet) zonder enige reactie van onderwijzend personeel. Kwam laatst Heijnen tegen op een begravenis van de moeder van een vriendin van me van deze school, een andere vriendin was er ook bij. Wij gingen naar hem toe om ons even te herintroduceren. Zou je denken dat ie man toch op z'n minst een beetje nieuwsgierig zou zijn naar zijn volwassen ex-leerlingen. Welnee, alleen maar over zichzelf gepraat. Geen enkele vraag gesteld. Nog steeds dezelfde egotripper dus. Alleen goede herinneringen aan juffrouw Goud en juffrouw Tjassing.

  Tijl Uilenspiegel, openbare..., 1968

  Heb nog steeds contact met Vera Pauw, Nellie van de Griend, Ben Imhoff, Ella Osuch, Gerda Erne en sporadisch met Yvonne Tieleman, Bianca Rommes, Sandra Broekhuizen en Johan Krouwel.

  Heb nog steeds contact met Vera Pauw, Nellie van de Griend, Ben Imhoff, Ella Osuch, Gerda Erne en sporadisch met Yvonne Tieleman, Bianca Rommes, Sandra Broekhuizen en Johan Krouwel. Mijn beide zussen, Caroline en Jacqueline hebben ook op Thorbecke gezeten. Heb er een super tijd gehad. Vooral op sociaal gebied veel geleerd.

  Thorbecke Lyceum, 1975

  ?