Bekijk het volledige profiel van annemieke dekking en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

annemieke dekking heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Een gezellige tijd, met iedere...

Een gezellige tijd, met iedere middag vrij. Wat een luxe. Wilde een keer spijbelen en meldde me ziek. Meneer Bavinck voelde zich toen verplicht me thuis te brengen. Hier met m'n moeder (die eerst wel nijdig was) hartelijk om gelachen.

2007, annemieke dekking

Een hele leuke tijd gehad op d...

Een hele leuke tijd gehad op deze school. Iedere dag vanuit Rotterdan Zuidwijk met Herma Lotterman op de fiets naar school. Mijn broer Harrie heeft ook op deze school gezeten en dat heb ik vanaf de eerste dag geweten. De heer den Hartog mocht mijn broer niet zo, dus dat was een moeilijke binnen komer. Veel feestjes gehad thuis bij Paula Spruyt. Hoop in contact te komen met Herma Lotterman. Ben getrouwd, heb 2 kinderen die inmiddels allebei het huis uit zijn. Sta nog steeds voor de klas.

2007, annemieke dekking

Veel weet ik niet meer van dez...

Veel weet ik niet meer van deze school. Ik ben in klas 4 op school gekomen natuurlijk met m'n meisjesnaam van den Bouwhuijsen Een aantal namen die ik mij herinner zijn Nelly Ottink, Herma Lotterman, Beppie van Dooren, Betsie Vliegenthart, Anja van der Kroon, Bert van Dijkhorst. Johan Zandee belde kort geleden op en zo ben ik weer in contact gekomen met Nelly. Helemaal te gek. Ik hoop ook in contact te komen met Herma Lotterman. Mocht iemand weten hoe ik haar terug kan vinden, laat het me dan alstjeblieft weten.

2007, annemieke dekking
?