Annemieke Boersma

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemieke Boersma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemieke Boersma heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Toen ik 6 was kwamen wij vanuit Amsterdam naar Drachten.

  Toen ik 6 was kwamen wij vanuit Amsterdam naar Drachten. Mijn beste vriendin op de Wiekslag was Marian Hooijschuur. Ik heb het altijd ontzettend leuk gevonden op school totdat wij in de 6e klas gehuisvest werden in de muziekschool aan het Kleinzand. Wij werden daar behoorlijk gepest door de kinderen uit de buurt. Mijn klasgenoten waren o.a. Marian Hooijschuur, Fabiola van Geffen, Karin Diepenmaat, Rianne Lanters, Margo Dames, Petra Tebbe, Silvia Fukur, Martin Heyl (nog mijn vriendje geweest), Jafet Jano, Wim van Geel, Charles Feelders, Theo Kleinsmit, John Andringa en nog veel meer

  De Wiekslag, 1969

  In de 2e kwam ik op de MAVO.

  In de 2e kwam ik op de MAVO. Doordat mijn zoon ook op deze school heeft gezeten heb ik een aantal leraren toch nog tijdens ouderavonden gezien. De heer Beetstra was mijn favoriete leraar. De heer De Haan noemde mij altijd tante Betje. Op de MAVO was Anke van Dijk mijn beste vriendin. Maar ook met Liesbeth Weel, Lisette Arts, Mieke Nell en Tilly Schram (nog steeds mijn vriendin) heb ik ontzettend veel lol gehad.

  Openbare M.A.V.O., 1975

  ?