Annemieke Boekraad

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemieke Boekraad en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemieke Boekraad heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  wel ik zit nu nog op deze school en volg de opleiding vpk 4 de klas is echt super tof we zijn met 23 begonnen en gaan door met 20 het leuke is dat het een gemengde groep jongens en meiden de jongste 16 en de oudste 42 en het is echt hard studeren maar o

  wel ik zit nu nog op deze school en volg de opleiding vpk 4 de klas is echt super tof we zijn met 23 begonnen en gaan door met 20 het leuke is dat het een gemengde groep jongens en meiden de jongste 16 en de oudste 42 en het is echt hard studeren maar ook veel lol hebben wie weet over drie jaar???

  ID- College , 2003

  Ik heb hier het leerlingwezen gastvrouw gedaan een keer in de week op dinsdag was er school.

  Ik heb hier het leerlingwezen gastvrouw gedaan een keer in de week op dinsdag was er school. Ik ben benieuwd wie uit deze klas nog in de horeca werken. Ik ben in 2000 uit de horeca gegaan en ben op kantoor verder gegaan toch beviel dit niet helemaal en doe nu een opleiding voor verpleegkundige. Toch weer die onregelmatige tijden. Ik hoop toch dat ook mensen uit deze klas eens een kijkje komen nemen op deze site ben heel benieuwd naar jullie.

  Haagland / Mondriaan Colleg..., 1997

  Leuke tijd gehad 4 jaar lang leraren Dhr de Roo betere wiskundeleraar nooit meer gehad.

  Leuke tijd gehad 4 jaar lang leraren Dhr de Roo betere wiskundeleraar nooit meer gehad. Dhr Katenberg verhalen over de dikke en de dunne weinig frans geleerd mevr Geluk geschiedenis mijn favoriet dhr Braber voor bio ook hoop lol gehad dhr Kooi hoeveel proeven er gelukt zijn?? mmm sheikunde he en de niet weg te denken congierge Rademakers Al met al leuke tijd gehad

  groene hart lyceum, 1992

  ?