Annemiek van Otterloo

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemiek van Otterloo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Annemiek van Otterloo heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Eerst met 4 leerjaren in één klaslokaal: het allereerste begin ! Met speelkwartier op de dijk spelen, hutten bouwen :wat een vrijheid !.

  Eerst met 4 leerjaren in één klaslokaal: het allereerste begin ! Met speelkwartier op de dijk spelen, hutten bouwen :wat een vrijheid !

  2007, Annemiek van Otterloo

  Herinneringen (niet favoriet) : de verschrikkelijke handwerklessen'het maken van verschrikkelijk nuttige dingen.

  Herinneringen (niet favoriet) : de verschrikkelijke handwerklessen'het maken van verschrikkelijk nuttige dingen.Vergeet niet de nachtpon die geshowd moest worden aan zr.Paschalis.(dus:in je nachtpon over de gangen!) Leuke herinneringen aan de Nederlandse lessen van Kraakman,geschiedenis van vd Pijl, Duits van Labey, Minder leuke aan de gymlessen van Klein, aardrijkskunde van Ronteltap.

  2003, Annemiek van Otterloo

  Ik heb tot begin 4e klas op de St.

  Ik heb tot begin 4e klas op de St.Jan de Doper gezeten, toen ben ik verhuisd naar Buitenveldert. In de 1e had ik juf. Lasance, de 2e juf. Rutgering , de 3e juf.Wijdeveld. Met haar liep ik ook vaak naar school. Mijnheer Knuvers herinner ik me ook nog goed.

  2003, Annemiek van Otterloo
  ?