Bekijk het volledige profiel van annemiek tishauser en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

annemiek tishauser heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

te gekke schooltijd, maar alti...

te gekke schooltijd, maar altijd met de bus. de reis was vaak erg gezellig als alfred ons reed, dan ging de hollandse muziek voluit. klasgenoten : melanie heijnen, mijn beste vriendin van toen, suzie ?, kitty van mill, mascha van geet, marko (klein kereltje toen)een andere marko, rob zweers en hoe heet die jongen toch alweer die altijd de scheikunde opdrachten met mij deed (blond krullend haar)???? heb je bij mij in de klas gezeten laat het even weten, ok als je foto's hebt

2009, annemiek tishauser

ik heb twee keer op deze schoo...

ik heb twee keer op deze school gezeten nl in de kleuterklas, en later in de klassen 5 en 6. aan de laatste klassen heb ik ook de leukste herinneringen. volgens mij kregen wij les van meneer Pieterse en moesten wij ieder week een gedicht opzeggen of een lied zingen. moet nog lachen om de herinnering aan richard en ronald strijbosch, in de pauze deden zij altijd net of ze motorcoureurs waren, wij meisjes (danielle, joyce, viola en ik) moesten ze dan oprapen als ze zogenaamd een ongeluk kregen anders was de verkering uit..... we hebben ook een keer een musical opgevoerd,, dat ging over kerst, heel erg leuk. heeft iemand nog foto's hiervan ???? klasgenoten: ruud beukinga, daniel wessels? hans boogers? joyce van tilburg, ronald en richard strijbosch, angelique ten bohmer, danielle kalkman en wie nog meer ???

2009, annemiek tishauser

leuke school, ik was de enige ...

leuke school, ik was de enige niet katolieke leerling. herinner mij mevrouw ooievaar, lieve juf en mevr. bulderbas (zo werd ze genoemd) ik heb nog meegeoefend voor de musical de troubadour, als troubadour, maar wegens verhuizing kon ik hem niet spelen. namen van klasgenootjes, natuurlijk petra salmans mijn grootste vriendin, gonnelien gordijn, fanny kluitmans, willy pluimen, ralph.

2009, annemiek tishauser
?