Bekijk het volledige profiel van Annemiek Tepper en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Annemiek Tepper heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

-...

-

2010, Annemiek Tepper

De pauzes. Bij de opleiding I...

De pauzes. Bij de opleiding IBL het fantastische reisje naar Parijs, waar we in een soort kraakpand als hotel werden gedumpt in de ghetto/hoerenbuurt van Parijs. Waar de lampen in de hotelkamer van de muur afvielen. Waar de eerste avond al een paar mensen werden overvallen en een paar mensen ruzie kregen met Fransen. Waar we langs de Moulin Rouge moesten lopen om bij een super gezellige karaokebar te komen! Waar we bij een stripteasetent naar binnen zijn gelokt voor een gratis drankje, en de baas ons toen cola of sinas aanbood, en een striptease waar ik nu nog misselijk van wordt als ik er aan denk haha! Verder was het echt super gezellig!! En bij de opleiding SPH het driedaagse..teambuilding(??). Lekker vage spelletjes doen in de buitenlucht terwijl het hardstikke koud was. Heel goed voor de teambuilding, lekker samen klagen enzo, maar wel onwijs lachen!

2010, Annemiek Tepper

Zo hard mogelijk je best doen ...

Zo hard mogelijk je best doen om eruit gestuurd te worden. (Bij sommige leraren dan..) Die irritante kabouter voor de klas van wiskunde.. Proefwerken maken van frans met het boek op schoot of op de verwarming of gewoon overschrijven van de buurman. De pauzes in aula of buiten. Met 7 meiden van de derde op 1 fiets klimmen. Die daarna dus dubbelgevouwen was. En wij ook, van het lachen :D En nog veel meer. Doe goeie ouwe tijd..

2010, Annemiek Tepper
?