Annemiek Schouten

Kent 28 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in Hauwert

  Bekijk het volledige profiel van Annemiek Schouten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemiek Schouten heeft 11 klassenfoto's en kent 28 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het waren te gekke drie jaren.

  Het waren te gekke drie jaren. Heel veel gelachen. Via mijn stageplek een vaste baan gekregen op de administratie bij de politie.

  MTS / MEAO Westfriesland, 1984

  Ik herinner me nog veel van mijn lagere schooltijd.

  Ik herinner me nog veel van mijn lagere schooltijd. De 1e klas bij juf Schoutsen die altijd mooie tekeningen op het schoolbord maakte. Wat me ook bij is gebleven is het bord achter in de klas met onze eerste woordjes erop. 2e klas van meester Weehuizen. Het klassikaal leren van de tafels. Doorgaan totdat je ze opdreunen. Klas 3 was een combinatieklas met klas 2, met mijn vriendin Lauretta Fernee. Meester Duyn was de leraar. Elke week, voor mijn gevoel, een hoofdrekenproefwerk. In klas 4 stond meester B. de Vries voor de klas. Voor het eerst aardrijkskunde. We zaten niet meer 2 aan 2 maar in groepjes. Juffrouw Schneijders had ik in groep 5, franse liedjes zingen, een verslag maken over frankrijk. Het laatste jaar op school was die met meester Schneijders en 2 dagen per week meester Duyn. De musical was erg geslaagd. Het op vrijdagmiddag met de hele klas foutlees voorlezen in een boek, iedere keer was ik met een paar regels weer af, had ik een fout gemaakt. Er waren wel enkele jongens die hele bladzijden foutloos konden voorlezen.

  Heilig hart school, 1974

  ?