annemiek oudenampsen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annemiek oudenampsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  annemiek oudenampsen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Ik heb de 1 jarige intas gedaan \ Heb dus niet lang op de Kohnstammschool gezeten maar het was wel een enorm leuke tijd .

  Ik heb de 1 jarige intas gedaan \ Heb dus niet lang op de Kohnstammschool gezeten maar het was wel een enorm leuke tijd . Onzettend veel gelachen Lijkt me leuk weer wat oude klasgenoten te ontmoeten zo

  2005, annemiek oudenampsen

  Ik heb hier een hele leuke tijd gehad ik deed hier de inserves opleiding en werkte toen die tijd in blauwborgje, Ik ben nu inmiddels niet meer werkzaam in de zorg maar kijk altijd nog met plezier naar die periode terug.

  Ik heb hier een hele leuke tijd gehad ik deed hier de inserves opleiding en werkte toen die tijd in blauwborgje, Ik ben nu inmiddels niet meer werkzaam in de zorg maar kijk altijd nog met plezier naar die periode terug

  2005, annemiek oudenampsen

  ik heb helaas maar een jaar op deze school gezeten maar heb er wel erg veel herrinneringen aan.

  ik heb helaas maar een jaar op deze school gezeten maar heb er wel erg veel herrinneringen aan. Vooral leuke herrinneringen niet lang daarna ben ik verhuisd naar Assen. Ik ben ook al jaren opzoek naar een adres van Moniqeu Smit ze zat een aantal klassen hoger dan mij , maar we waren in die tijd vriendinnen zou graag wat van haar en andere mensen die mij nog kennen horen.

  2005, annemiek oudenampsen
  ?