Bekijk het volledige profiel van Annemiek de Zeeuw en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Annemiek de Zeeuw heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ik kwam op de Middelbare Detai...

Ik kwam op de Middelbare Detailhandel School in het 2e leerjaar. Wat me meteen opviel was de ongedwongen sfeer op deze school en de zeer verschillende uiteenlopende typen leerlingen. Een leuke creatieve mix, waar ik met veel plezier op terugkijk. Het vak reclametekenen was toch wel favoriet. Ook management was een heel fijn vak.

2013, Annemiek de Zeeuw

Na de HAVO, ging ik naar de Ho...

Na de HAVO, ging ik naar de Hogere Laboratorium school. De scheikunde proeven op de open dag, waar ik twee jaar achter elkaar naar toe was geweest, vond ik super interessant. De overstap van HAVO naar HLO was pittig. Het werkgebied na school trok me minder aan, de Shell of een ziekenhuis. Dus na een jaar werd het iets anders.

2013, Annemiek de Zeeuw

Het was een groot gebouw. Ik h...

Het was een groot gebouw. Ik herinner met dhr. van Tiggelen (Nederlands), dhr. Mulder (Engels) en dhr. Bosselaar (Natuurkunde). Ik heb exacte vakken gedaan, omdat ik naar het laboratorium onderwijs wilde. Het vierde jaar heb ik twee keer gedaan.

2013, Annemiek de Zeeuw
?