Bekijk het volledige profiel van Annemiek Daamsvan der Loo en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Annemiek Daamsvan der Loo heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

In de tijd dat ik op de MULO a...

In de tijd dat ik op de MULO aan de Papenhulst in Den Bosch zat, was ik op Pensionaat St. Marie in de Choorstraat. Ik moet zeggen niet de leukste tijd van mijn leven. Toen ik 50 werd heb ik pas de nachtmerries over de nonnen achter me kunnen laten. Omdat mijn klasgenoten van toen allemaal rond de 80 jaar zijn ben ik benieuwd of ik nog reacties krijg. Ik zou het heel fijn vinden om nog 'ns iets van iemand uit mijn klas te horen.

2012, Annemiek Daamsvan der Loo

De lagere school periode werd ...

De lagere school periode werd vooral beinvloed door de oorlog.Het schoolgebouw aan de Dorpstraat was naast de RK Kerk. Beide gebouwen zijn eind 1944 verwoest door de oorlog. Het klooster van de nonnen zat vast aan de school. De nonnen waren van de Zusters van Liefde uit Den Bosch. We zaten met alleen meisjes in de klas. Mijn buurmeisjes, Riekie Dulos, Dina Peters, en Annie en Thea Holleman zaten bij mij in de klas. Riet Moolenaar, ook 'n buurmeisje zat 'n klas hoger. Ik zou het leuk vinden als ik iets van een van hen zou horen.

2012, Annemiek Daamsvan der Loo
?