annemiek Broekema

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annemiek Broekema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  annemiek Broekema heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd gehad.

  Leuke tijd gehad. Met name de laatste twee jaar. Samen stage lopen met Sanneke in één groep, dikke pret. Elke ochtend een peukie roken bij de bus en s'middags stiekum in de pauze, zodat de kinderen ons niet zagen! Sanneke liet zich er niet van weerhouden om sávonds ook nog even lekker te gaan stappen!! Leuke vriendinnen aan overgehouden, Jojanneke,Geanique en Sanneke Ben nu pas klaar, heb er een halfjaartje langer over gedaan omdat ik een dochtertje heb gekregen. Nu op zoek naar een leuke baan!

  Hanzehogeschool Groningen -..., 2000

  Ik heb het erg naar mijn zin gehad op deze school.

  Ik heb het erg naar mijn zin gehad op deze school. Vond het dan ook heel erg deze te moeten verlaten omdat ik mijn economie niet gehaald had!! Destijds kon je niet blijven zitten! Ben benieuwd hoe het met iedereen gaat!

  Middelbare Hotelschool, 1994

  De opleiding FD gevolgd aan de kraneweg.

  De opleiding FD gevolgd aan de kraneweg. Oud maar erg gezellig gebouw. Ik woonde praktisch om de hoek, maar kwam nogal eens te laat.... Ik was altijd samen met Joyce en Berdine. Leuke tijd gehad. Samen met Joyce onze eindstage gelopen op deze school. De opdracht was o.a. het organiseren van de opendagen voor deze school. Na een korte periode HBO FD is het contact verwatert, jammer.... Dus als jullie dit lezen, hoe gaat het met jullie??

  Noorderpoortcollege, 1996

  ?