annemie vandijck

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annemie vandijck en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  annemie vandijck heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was intern en dat was zeer tegen mijn zin.

  Ik was intern en dat was zeer tegen mijn zin. Ik trachtte me daarmee te verzoenen, maar kwam steeds weer voor verrassingen te staan die moeilijk te verwerken waren. Ik wenste wel eens dat alles normaal zou worden, dat er gewoon weer openheid en eerlijkheid zou komen. Waarschijnlijk is dat ook gebeurd, maar voor het zover was, was ik er in geslaagd toch weer gewoon thuis te kunnen wonen en een modernere school te vinden in Maastricht. Aan mijn klasgenoten en leeftijdgenoten heb ik heel goede herinneringen. Dorie Moons, Mieke Daalderop, Bernadette Gunneweg en Emily ... Charlotte... Liesbeth Meddens mipeke tunnissen, karakters die nog zo in mijn gedachten kunnen opduiken. Met sommige externen had iklater in Utrecht weer contact.

  Jerusalem, 1965

  Ik was zeer bevriend met Sabine Engel.

  Ik was zeer bevriend met Sabine Engel. Toen zij emigreerde ontdekte ik pas echt mijn andere leeftijdgenoten. Het was heerlijk dat iedereen in het dorp wist wie je was. Er was veel straatleven en daar hield ik van. Met Lieke Duickers en Annelies Heijnen heb ik goede herinneringen. Verder had ik veel bewondering voor veel klasgenoten die wat stiller waren en pas wat vertelden als je dat vroeg. Ik kan me nog velen voor de geest halen en me dan afvragen hoe het nu met hen zou gaan.

  Lagere Meisjesschool O.L.V..., 1959

  ?