Annemie Roij

Kent 2 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemie Roij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Annemie Roij heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner me vooral het café van Frits, de cabarets, die we samen gemaakt hebben en uitgevoerd.

  Ik herinner me vooral het café van Frits, de cabarets, die we samen gemaakt hebben en uitgevoerd. De reünie, die we georganiseerd hebben na de staatsgreep van de pinguïns. De reis naar Sedrun; mexicaantje gooien in het café voor een rondje en kapsalon Croijmans, altijd gastvrij als je er kwam, om Lianne te bezoeken.

  Kweekschool St. Gerardus Ma..., 1975

  We zaten in een bijzonder grote klas van 45 meisjes.

  We zaten in een bijzonder grote klas van 45 meisjes. Sommige schooljaren waren we gesplitst. Ik heb goede herinneringen aan de 2e klas, toen zaten we met 20 meisjes apart in de hal bij juf van Gijsel. In de vijfde klas zat een deel van ons jaar gecombineerd met een deel van de 3e klas. Later op de middelbare school heb ik nog regelmatig opgetrokken met meisjes uit die 3e klas.

  Maria, 1961

  Al bijna 30 jaar geef ik les op de Canisius Basisschool.

  Al bijna 30 jaar geef ik les op de Canisius Basisschool. Ik vind het fijn om met de kinderen te werken aan hun toekomst. Ik geniet het meest van de feestelijke organisatie van de Eerste Communie. Voor de kinderen moet dat een prachtig feest worden. Ik werk daaraan met veel enthousiasme.

  Canisius Basisschool, 1978

  ?