Annemie Muller

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemie Muller en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Annemie Muller heeft 28 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In die tijd moesten de meiden naar deze jongensschool voor de 3e klas, met juffrouw Jacobs.

  In die tijd moesten de meiden naar deze jongensschool voor de 3e klas, met juffrouw Jacobs. De nieuwe meisjesschool was in aanbouw; dit is nu "an der Put"

  Joseph school, 1963

  Deze opleiding was gecombineerd met de Ecabo opleiding (SBBO) en was een oefenbedrijf waar je de hele administratie kon leren en wel in de praktijk.

  Deze opleiding was gecombineerd met de Ecabo opleiding (SBBO) en was een oefenbedrijf waar je de hele administratie kon leren en wel in de praktijk. In heel nederland waren deze oefenbedrijven en zelfs ook nog in Engeland, waar we ook nog met een groepje naar toe zijn gegaan.

  HOMED, 1986

  De administatieveopleiding (ecabo) gedaan, weet niet veel namen meer van de medeleerlingen en leraren.

  De administatieveopleiding (ecabo) gedaan, weet niet veel namen meer van de medeleerlingen en leraren. Wel weet ik nog dat de leraar nederlands sprekend op Jerry Lewis leek, en een andere leraar die maakte ons waanzinnig, hij kon geen uitleg geven, zei de antwoorden uit het antwoorden boekje !! De leraar boekhouden was fantastisch,een oudere man. Heeft ook nog bijlessen gegeven.

  Stichting Beroeps Begeleide..., 1986

  ?