Annemie Mevissen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemie Mevissen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Annemie Mevissen heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb leuke dingen meegemaakt,maar ook verdrietige.

  Heb leuke dingen meegemaakt,maar ook verdrietige. Mijn vriendinnen op de Mariaschool waren Irma Verdonschot,Rita Janssen,Leny Solberg,Yvonne Verstappen.Met Annie Schaafsma had ik een soort van haat-liefde verhouding,we konden niet met elkaar maar ook niet zonder.Mijn moeder overleed toen ik 10 jaar oud was,ik zat toen bij juffrouw Eussen een schat van een mens.De hele gebeurtenis heeft een diepe inpact op mijn leven gehad.Maar het is goed gekomen met mij.Verder heb ik ook altijd veel lol gehad met Els Lemmens met wie ik vaak bij Janus de snoepwinkel belande.Els was van Munstergeleen waar altijd een leuke kermis was.

  Mariaschool, 1960

  Op de huishoudschool was het best ok.

  Op de huishoudschool was het best ok.Ik kan me juf Cuypers nog goed voor de geest halen,zijn we op kraamvisite geweest met een stel meiden.Verder was er juf Crijns-Meuffels-de Vries-Donners-meneer Janssen die Franse les en het eeuwig zonde vond dat ik van school ging.Dan waren er de directrice Monen en Vaesen.Verder meneer Demarteau van Nederlands en Dorus de tekenleraar die mijn achternaam in het Frans uitsprak(daar was ik erg trots op)En dan de jongens van de technische school die zich verzamelde kort bij onze school,daar moesten we dan langs fietsen(jeetje wat was dat spannend)kortom een leuke tijd gehad.

  Lager Beroepsonderwijs LEAO..., 1965

  De kleuterschool daar kan ik me niet meer zoveel van herinneren.

  De kleuterschool daar kan ik me niet meer zoveel van herinneren.Zuster Izentruda(vergeef me als ik het fout tik)die zit wel nog in mijn hoofd.Nu kom ik nog wel eens in het gebouw om de jaardienst voor mijn ouders te bestellen,Pure nostalchie.

  Kleuterschool oud Geleen, 1957

  ?