annemie horsch

Kent 4 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annemie horsch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  annemie horsch heeft 1 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In het begin kon je er warme chocomel en soep krijgen in de pauze, dat was echt een opkikker die ik later gemist heb.

  In het begin kon je er warme chocomel en soep krijgen in de pauze, dat was echt een opkikker die ik later gemist heb. Ik denk ook eigenlijk terug aan die keer in ons 3e jaar. We hadden op 1 dag het eerste uur vrij, het tweede uur gym, dan pauze en dan engels van d'r "Ouwe" Jennekens, en die klaagde dat we nooit tegelijk binnenkwamen maar elke keer kleine groepjes. We hebben toen met z'n allen afgesproken om op elkaar te blijven wachten en gezamenlijk de klas binnen te komen. Toen we daar mee bezig waren, we stopten na elke trap om op elkaar te wachten, zagen we hem opeens boven over de ballustrade hangen en zich alles met een boze blik te bekijken. We wisten toen niet hoe vlug we binnen moesten komen. Hij dook toen meteen de lerarenkamer in om na een tijdje de klas binnen te wandelen en te verkondigen: Ik was eigenlijk van plan om jullie deze les in te laten halen, maar aangezien jullie toch al verder zijn dan de 4e klas heeft het eigenlijk geen zin. Al met al waren die keer nog later in de klas als dat we normaal waren.

  St.Theresia, 1974

  Ik heb hele goeie herinneringen aan meester ed dohmen, ons hoofd van de school.

  Ik heb hele goeie herinneringen aan meester ed dohmen, ons hoofd van de school. Mijn ouders waren een keer vroeg op vakantie gegaan en ik kon daardoor bij oma en opa logeren op spekholzerheide. Maar hoe kwam ik op school? Meester dohmen is me toen elke dag komen halen en brengen. Ik vond dat heel lief van hem.

  Basisschool de Blijde Boods..., 1968

  leuke biologielessen bij aelmans, grapjes bij dautzenberg, toch met tegenzin naar de auw.

  leuke biologielessen bij aelmans, grapjes bij dautzenberg, toch met tegenzin naar de auw. Parijs was heel leuk, kende geen woord frans.

  Lambertus MAVO, 1978

  ?