annemie geuke

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annemie geuke en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  annemie geuke heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hallo ik ben Annemie Geuke-Stoot.

  Hallo ik ben Annemie Geuke-Stoot. Ik heb alleen in de derde en vierde klas hier op school gezeten. Bij Gerdie Hendriks,(uit het ven),Mark Frey,Stan Vriens,May van de Ven,Hans Roelofs?,Bart Marcelissen, Ger Hendriks(van een tweeling),Moniek Rongen. Verder schiet me op dit moment niemand te binnen. Als er nog namen boven komen drijven an zet ik ze er wel weer bij!

  mulo, 1975

  Hallo ik ben Annemie -Geuke Stoot, Ik zat vroeger op deze school, maar wie er bij mij in de klas zaten weet ik even niet meer! Mischien kan iemand anders mij hier meer over vertellen!Ik wwoonde zelf wel vlak bij deze school in de Burg Houbenstr.

  Hallo ik ben Annemie -Geuke Stoot, Ik zat vroeger op deze school, maar wie er bij mij in de klas zaten weet ik even niet meer! Mischien kan iemand anders mij hier meer over vertellen!Ik wwoonde zelf wel vlak bij deze school in de Burg Houbenstr. Ik woonde op nr.36 naast de Fam. Versleyen (links) en de Fam. Versteeg.(rechts) Bij de Fam Versteeg hadden ze drie meisjes:Els, Marianne, en Lucie .O, ja ik heb trouwens een broer Dion! Hij zat later op de Matheusschool. Groetjes ,Annemie.

  Bewaarschool (kleuterschool..., 1962

  Hallo ik ben Annemie Geuke-Stoot.

  Hallo ik ben Annemie Geuke-Stoot. Ik zat op deze school in de eerste klas bij Mijnheer Vestjens Bij mij in de klas zaten:Jose Driessen, Marian Billekens,Mieke Hauzer,Doortje Urselman Trees Park,Marianne van Elten,Paulien Thijssen, Trudy Gordebeke,Elis Schell,Hanny Pelzer? Verder weet ik op dit moment geen namen meer. De jongens namen ben ik ook even kwijt! Hopelijk kan iemand zich nog wat meer herrineren! Groetjes,Annmie.

  L.E.A.O, 1972

  ?