Annemie Dosselaar

Kent 3 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemie Dosselaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Annemie Dosselaar heeft 0 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kleuterschool was n ramp.

  Kleuterschool was n ramp. Vanweg het andere dialect dat we thuis spraken vaak voor de gek gehouden en er was een kanaille van n juf waar we nooit iets goeds konden doen. Lieve juffr. Francien heeft het vaak voor ons opgenomen. Zr. Agnes in de 1 en 2e klas.We werden behoorlijk katholiek opgevoed. Iedere morgen naar de kerk. Werd door de nonnen ook gecontroleerd. Daarna in de 3e,4e,en5e Juffr. Huys gehad. Dat was echt een lieve Juf. Heerlijke tijd. Daarna verhuizen naar de nieuwbouw de Allandschool voor het laatste lagere schooljaar.

  st.theresiaschool, 1959

  Heerlijk jaartje, alleen dat verrekte poetsen.

  Heerlijk jaartje, alleen dat verrekte poetsen.Vanalles en nog wat geleerd.Kooklessen van Juffr. v. Cruchten waren echt n feest. Vlgs. mij enigste moderne mens op die school.Rest staat me niet meer zo bij.

  Vormingsklas van huishoudsc..., 1972

  Gestart op de MULO, Schoolsysteem verandert 2e jr in Mavo.

  Gestart op de MULO, Schoolsysteem verandert 2e jr in Mavo. Met 23 meiden blijven zitten. Gezelly bij Verfje,Seroo,Beurskens, Heijmans,Bors,de v. Leipzigs,Adje Schuurman,etc.

  RK. ULO Maria Virgo / Mavo ..., 1967

  ?