annemie dehair

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annemie dehair en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  annemie dehair heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  lange loopbaan ,veel klasgenoten en nog steeds bevriend met margo mulder, ik heb er een leuke tijd gehad ,jammer dat er op de laatste reunie zo weinig mensen waren.

  lange loopbaan ,veel klasgenoten en nog steeds bevriend met margo mulder, ik heb er een leuke tijd gehad ,jammer dat er op de laatste reunie zo weinig mensen waren.....ik zag trouwens meneer thomas ook op het lijstje staan,ooit nog wiskunde van gehad en handwerken van juffrouw gerrits .

  Collegium Marianum, 1965

  eerste klas bij juffrouw van horen,tweede klas bij juffrouw peeters,derde bij juffrouw jansen,vierde bij juffrouw pennings,vijfde bij juffrouw cremers en de zesde bij stevering.

  eerste klas bij juffrouw van horen,tweede klas bij juffrouw peeters,derde bij juffrouw jansen,vierde bij juffrouw pennings,vijfde bij juffrouw cremers en de zesde bij stevering....was leuk,zou iedereen graag nog eens zien.....reunie ??????waar zij ze gebleven?ankie doensen,lisette heiligers,tessie walenkamp,ineke marcelissen,ankie pubben,gertie van horck etc.???? trouwens de naam van de school was toch:onze lieve vrouw van loretoschool ????

  Onze Lieve vrouw school, 1959

  ?