annemie brands

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annemie brands en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  annemie brands heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  iK HEB OP DEZE SCHOOLGEZETEN VERMOEDELIJK IN DEZE PERIODE KAN OOK EEN JAAR EERDER ZIJN GEWEEST ,DAAR IK IN DE EERSTE KLAS BEN BLIJVEN ZITTEN .

  iK HEB OP DEZE SCHOOLGEZETEN VERMOEDELIJK IN DEZE PERIODE KAN OOK EEN JAAR EERDER ZIJN GEWEEST ,DAAR IK IN DE EERSTE KLAS BEN BLIJVEN ZITTEN .ZO ALS IK ME KAN HERINNEREN ZAT IK TOEN BIJ JUFFR VAN LEEUWEN .IK HOOP IN KONTAKT TE KOMEN MET LEERLINGEN UIT MIJN KLAS WANT ER STAAN VEEL FOTO,S OP DE SITE MAAR ALLEMAAL VAN ANDEREN KLASSEN DENK IK .TERWIJL IK HEEL VEEL MENSEN VAN DIE FOTO,S HERKEN .ZOALS MARIJ VAN DE BROEK IRENE DE BIE .GROETJES EN GRAAG ZIE IK JULLIE REACTIE TEGEMOET GROETJES ANNEMIE BRANDS VAN HAM .IK WOONDE IN DIE TIJD IN DE EINDSTRAAT EN BEN GEBOREN IN 1945.

  Sint Anthonius School, 1951

  ik heb op deze school gezeten in de periode van 1958 tot 1962 toen ben ik gaan werken .

  ik heb op deze school gezeten in de periode van 1958 tot 1962 toen ben ik gaan werken .Heb er een leuke tijd gehad .ik hoop op deze manier in kontakt te komen met mede leerlingen uit die tijd .GROETJES ANNEMIE BRANDS VAN HAM

  Christus Koning MAVO, 1958

  ?